Camerabeveiliging Den Haag

Camera beveiliging in Den Haag en omgeving

Contact opnemen

Camerabeveiliging

Camerabeveiliging voor uw huis of winkel nodig? Wilt u dat uw bedrijfspand van camerabeveiliging waar u op kunt rekenen voorzien is? Dan bent u bij Ozsmart in Den Haag aan het juiste adres.

Als expert op het gebied van camerabeveiliging adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Zo denken we graag mee over het aantal te plaatsen camera’s en welke specifieke camera’s het best bij uw situatie passen. Geen pand is hetzelfde, waardoor ook ieder pand op een andere manier met camera’s beveiligd moet worden. Hoe dit precies in zijn werk gaat, vertellen we u graag meer over tijdens een gratis adviesgesprek.

U kunt hiervoor terecht bij onze winkel in Den Haag. Indien u liever heeft dat wij bij u op bezoek komen, is dat ook mogelijk.

Contact opnemen

Gratis advies

Wilt u gratis geadviseerd worden over het beveiligen van uw pand middels camera’s? Bent u benieuwd wat de kosten van camerabeveiliging zijn? Dan adviseren wij u graag, gratis en vrijblijvend, over de inzet van camerabeveiliging om uw pand en de inhoud hiervan te beschermen.

Gratis advies is bij Ozsmart ook echt gratis. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten de vrijheid hebben bij concurrenten rond te kijken. Hierbij willen wij u vooral de kans geven vooraf in het bezit te zijn van de nodige informatie over camerabeveiliging. Zo kunnen we u onder andere gratis advies geven over het aantal camera’s dat u nodig heeft, hoe u eventueel zelf camera’s kunt installeren en wat goede locaties om de camera’s te plaatsen zijn.

Contact opnemen

Hoeveel camera’s heb ik nodig

Bent u benieuwd hoeveel camera’s u nodig heeft om uw pand correct te beveiligen? Wilt u ieder hoekje van uw pand binnen het beeld hebben zodat u precies weet wat er zich binnen de muren van uw pand of woning afspeelt? Dan adviseren wij u graag over het aantal camera’s dat u nodig heeft om uw pand correct te beveiligen.

Hoe installeer ik mijn camera?

Wilt u weten hoe u zelf beveiligingscamera’s kunt installeren? Wilt u professioneel advies ontvangen over de juiste opzet en plaatsing van uw nieuwe beveiligingscamera’s? Dan nodigen wij u uit om u door een van de Ozsmart professionals op dit onderwerp te laten adviseren. Hierdoor kunt u gemakkelijk zelf de camera’s installeren.

Waar plaats ik mijn camera? 

Waar kunt u het best uw nieuwe beveiligingscamera’s plaatsen? Effectieve camerabeveiliging komt volledig tot stand door het vakkundig en gericht plaatsen van camera’s. Hierbij moet worden gelet op zaken als licht, diepte en loopruimtes. Wij van Ozsmart adviseren u graag over de beste plekken om uw nieuwe beveiligingscamera’s te plaatsen. Hierdoor weet u zeker dat niemand aan uw beveiliging ontkomt!

Wilt u uw woning of bedrijf beveiligen?

Neem contact met ons op of kom langs één van onze vestigingen voor gratis en vrijblijvend advies.

Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Wij repareren ook op locatie bij u thuis of op werk. Op locatie repareren wij wel alleen kleine problemen zoals, batterij vervangen, scherm vervangen, speaker vervangen, voor of achter camera vervangen. Momenteel repareren wij op locatie in regio Den haag, Rijswijk, Delft, Leiden en omgeving.

Nee, u kunt ook langs komen in de winkel om uw toestel aftegeven voor een diagnose. Onze technici zal dan in de meeste gevallen doorgeven hoelang het duurt voor de reparatie.

Dat kan, indien het nog mogelijk is om een back-up van te maken kunnen wij dit voor u doen.

Absoluut, u kunt zelf kiezen of u voor een premium kwaliteit of een origineel kwaliteit kiest.

Dat hangt af van de probleem van het telefoon of tablet. Wij streven ernaar om de reparatie gelijk te uitvoeren indien het onderdeel op voorraad is.

Ja dat kan, hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Voor het ophaal- brengservice komen er wel kosten boven de reparatie prijs (buiten regio den haag).

Indien het een hardware reparatie is gaan de gegevens nergens heen ( buiten moederboord problemen ). Bij software problemen gaan ze wel weg. Wij raden u aan om altijd een backup te maken.