Computerreparatie Den Haag

Reparatie van laptops en computers

Contact opnnemen

Computerreparatie

Wie regelmatig van de computer gebruik maakt, weet dat een periodieke reparatie onvermijdelijk is. Als uw computer steeds langzamer wordt of minder goed lijkt te functioneren, is het mogelijk tijd voor een computerreparatie. Hier de professionals van Ozsmart u bij helpen!

Wij begrijpen dat u uw computer zo snel mogelijk weer wilt kunnen gebruiken. Daarom kunt u bij Ozsmart altijd op een snelle computerreparatie rekenen. Vanaf het moment dat wij het toestel in onze winkel in Den Haag in ontvangst nemen gaan we direct aan de slag.

Er is geen defect waar het team van Ozsmart geen ervaring mee heeft. Daarnaast hebben we ervaring met vrijwel ieder merk en type computer, wat ons de kans geeft een snelle

Contact opnemen

Computerreparatie alle grote merken

Mogelijk heeft u aan onze reviews al gezien dat u bij Ozsmart voor de computerreparatie van alle grote merken terechtkunt. Door onze jarenlange ervaring, kunnen we onze kennis gebruiken om binnen korte tijd uw computer te repareren. Doordat het veelal om veel voorkomende problemen gaat, is het defect aan uw computer hoogstwaarschijnlijk binnen korte tijd opgelost.

Daarbij maakt het niet uit welk merk computer u ter reparatie bij ons aanbiedt. Wij hebben namelijk ervaring met zowel laptops als computers van grote merken. U kunt hierbij denken aan HP, Dell en Samsung.

Het te repareren toestel kunt u bij ons in de winkel in Den Haag langs brengen. Wij kunnen het toestel ook bij u thuis ophalen middels onze handige Pick Up & Return Service.

Contact opnemen

Laptop reparatie Den Haag

Lijkt uw laptop niet meer naar behoren te functioneren? Woont u in of in de omgeving van Den Haag? Dan kunt u uw laptop ter reparatie bij Ozsmart in Den Haag aanbieden. Wij kunnen u zowel in onze winkel als bij u thuis van dienst zijn met de reparatie van uw laptop. Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van onderdelen van de hoogste kwaliteit.

Computer reparatie Den Haag

Wilt u uw computer ter reparatie in Den Haag aanbieden? Dan kunt u op onze winkel in Den Haag rekenen om uw computer te repareren. Indien u het prettiger vindt om de computer ter reparatie bij u in of rondom Den Haag op te laten halen, is dat met onze Pick Up & Return Service mogelijk. U hoeft niets te doen en wij repareren uw computer!

Ophaal en breng service

Bent u niet in de mogelijkheid om uw computer bij onze winkel in Den Haag langs te brengen? Dan kunt u ook gewoon gebruik maken van onze ophaal- en brengservice. Middels deze service haalt een van onze vriendelijke collega’s de computer bij u thuis op. Nadat wij uw computer gerepareerd hebben, kunt u de gerepareerde computer weer in uw eigen huis in ontvangst nemen.

Uw computer laten repararen in Den haag?

Neem contact met ons op of kom langs één van onze vestigingen voor gratis en vrijblijvend advies.

Contact opnemen

Heb je nog vragen?

Wij repareren ook op locatie bij u thuis of op werk. Op locatie repareren wij wel alleen kleine problemen zoals, batterij vervangen, scherm vervangen, speaker vervangen, voor of achter camera vervangen. Momenteel repareren wij op locatie in regio Den haag, Rijswijk, Delft, Leiden en omgeving.

Nee, u kunt ook langs komen in de winkel om uw toestel aftegeven voor een diagnose. Onze technici zal dan in de meeste gevallen doorgeven hoelang het duurt voor de reparatie.

Dat kan, indien het nog mogelijk is om een back-up van te maken kunnen wij dit voor u doen.

Absoluut, u kunt zelf kiezen of u voor een premium kwaliteit of een origineel kwaliteit kiest.

Dat hangt af van de probleem van het telefoon of tablet. Wij streven ernaar om de reparatie gelijk te uitvoeren indien het onderdeel op voorraad is.

Ja dat kan, hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Voor het ophaal- brengservice komen er wel kosten boven de reparatie prijs (buiten regio den haag).

Indien het een hardware reparatie is gaan de gegevens nergens heen ( buiten moederboord problemen ). Bij software problemen gaan ze wel weg. Wij raden u aan om altijd een backup te maken.