iPhone reparatie bij Ozsmart Den Haag

Meer dan 5000 reparaties!

Contact opnemen

Plotseling werkt uw iPhone niet meer op de manier zoals u dat gewend bent. Het scherm stottert, de batterij is binnen een uur leeg of er zit een grote barst in scherm. U kunt het zo gek niet bedenken, of een iPhone kan er ‘last’ van hebben. Bij Ozsmart voeren we dagelijks honderden verschillende iPhone reparaties uit. We kunnen dan ook precies ontdekken hoe we uw iPhone weer kunnen herstellen.

Dat doen we natuurlijk op de manier zoals u van Ozsmart gewend bent: uitsluitend door de inzet van professionals en materialen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor kunt u altijd weer binnen korte tijd van uw iPhone gebruik maken.

Ozsmart, de specialist voor iPhone reparaties

We vinden het belangrijk dat u altijd op een expert kunt rekenen. Op veel gebieden zijn de experts bekend. U heeft waarschijnlijk een loodgieter of een tandarts waar u al jaren naar tevredenheid gebruik van maakt. Als het op de reparatie van smartphones aankomt, of dat nu een iPhone of Samsung is, kunt u bij Ozsmart terecht.  

Het is namelijk goed te begrijpen dat u door het bos de bomen niet meer ziet. Vrijwel iedere reparatiewinkel noemt zichzelf een specialist, waardoor u zelf ook niet meer weet waar u voor een eerlijke iPhone reparatie heen moet. Dat begrepen we bij Ozsmart maar al te goed. Daarom hebben wij een team van specialisten samengesteld waar u dag in, dag uit uw iPhone kunt laten repareren.

Dit doen wij altijd met grote zorg. Dat ziet u onder andere terug aan het exclusieve gebruik van hoogwaardige materialen waar uw iPhone weer optimaal mee functioneert. Nieuwe accu? Scherm vervangen? Wij kiezen altijd voor de best mogelijke materialen.

Contact opnemen

Ook voor de reparatie van uw iPhone onze Pick Up and Return Service!

Komt het u niet uit om uw te repareren iPhone bij een van onze winkels in Den Haag af te leveren? Dan kunt u natuurlijk gebruik maken van onze populaire Pick Up and Return Service. Bij Ozsmart vinden we het geen probleem om uw iPhone bij u thuis op te halen, bij ons op locatie te repareren en weer volledig gerepareerd bij u thuis af te leveren. Hierdoor hoeft u dus zelf het huis nooit te verlaten.

Contact opnemen

Snelle doorlooptijden met drie maanden garantie

Dit alles doen we met snelle doorlooptijden zodat u niet langer dan nodig is op de reparatie van uw iPhone hoeft te wachten. Daarnaast geven we op al onze reparaties een garantie van drie maanden. Gaat er binnen deze drie maanden iets aan een door ons gerepareerd onderdeel stuk? Dan repareren wij dit kosteloos voor u. Dat is de service waar Ozsmart bekend om staat.

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Dan kunt u altijd een van onze winkels bezoeken of met ons telefonisch in contact komen!

Contact opnemen

Uw iPhone laten repareren in Den Haag?

Neem contact met ons op of kom langs één van onze vestigingen voor gratis en vrijblijvend advies.

Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Wij repareren ook op locatie bij u thuis of op werk. Op locatie repareren wij wel alleen kleine problemen zoals, batterij vervangen, scherm vervangen, speaker vervangen, voor of achter camera vervangen. Momenteel repareren wij op locatie in regio Den haag, Rijswijk, Delft, Leiden en omgeving.

Nee, u kunt ook langs komen in de winkel om uw toestel aftegeven voor een diagnose. Onze technici zal dan in de meeste gevallen doorgeven hoelang het duurt voor de reparatie.

Dat kan, indien het nog mogelijk is om een back-up van te maken kunnen wij dit voor u doen.

Absoluut, u kunt zelf kiezen of u voor een premium kwaliteit of een origineel kwaliteit kiest.

Dat hangt af van de probleem van het telefoon of tablet. Wij streven ernaar om de reparatie gelijk te uitvoeren indien het onderdeel op voorraad is.

Ja dat kan, hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Voor het ophaal- brengservice komen er wel kosten boven de reparatie prijs (buiten regio den haag).

Indien het een hardware reparatie is gaan de gegevens nergens heen ( buiten moederboord problemen ). Bij software problemen gaan ze wel weg. Wij raden u aan om altijd een backup te maken.