iPhone scherm vervangen bij Ozsmart Den Haag

Reparatie van alle grote merken smartphones

Contact opnemen

Het kan gebeuren voordat we het doorhebben: een barst in het scherm van uw iPhone. Misschien heeft u uw iPhone al jaren of is het een spiksplinternieuw toestel. Bij Ozsmart komen soms iPhone-toestellen van nog geen dag oud met een barst in scherm binnen.

Hoelang u uw iPhone ook heeft, u bent waarschijnlijk niet al te gelukkig met het feit dat uw iPhone scherm aan vervanging toe is. Het goede nieuws is dat u dichtbij de oplossing bent. Ozsmart helpt u namelijk graag met het vervangen van uw iPhone scherm. En als u in de omgeving van Den Haag woont, gaat daar nauwelijks tijd overheen.

Laat uw iPhone scherm door professionals vervangen

Tegenwoordig kunt u bij de meest uiteenlopende plekken terecht om uw iPhone scherm te laten vervangen. Voor spotprijzen kunt u mogelijk bij kleine winkels terecht. Maar of uw iPhone scherm dan professioneel gerepareerd wordt met kwalitatieve materialen waar u echt wat aan heeft? Waarschijnlijk niet.

Bij Ozsmart weet u zeker dat uw iPhone scherm door professionals vervangen wordt. Wij werken uitsluitend met ervaren krachten en kiezen steevast voor materialen waar u op kunt rekenen. Wij kiezen niet voor goedkoop, maar voor kwaliteit.

Contact opnemen

Onze werkwijze

Na het ontvangst van uw iPhone bestuderen wij het scherm en waar de eventuele zwakke punten van het scherm zich bevinden. We onderzoeken of er geen actieve drukpunten zijn die voor de schade aan het scherm zorgen.

Hierna is het tijd om uw iPhone scherm met grote zorg te vervangen. Dit laten we alleen door professionals doen die ook echt ervaring hebben met de vervanging van iPhone schermen. Het scherm waarmee uw huidige scherm vervangen wordt, is natuurlijk van de hoogste kwaliteit. Zo kunt u na de reparatie weer zoals altijd uw iPhone met plezier gebruiken.

Nadat uw iPhone scherm gerepareerd is, krijgt u van ons bericht dat uw iPhone gereed is. U kunt uw iPhone bij ons in de winkel ophalen of, als u voor de Pick Up and Return Service gekozen heeft, bij u thuis in ontvangst nemen.

Contact opnemen

Waarom moeilijk maken als het ook makkelijk kan?

Wij begrijpen dat u het zonder twijfel druk heeft. Omdat u ook nog eens een iPhone met een defect scherm heeft, heeft u al genoeg aan het hoofd. Daarom nemen we graag wat werk uit handen. Bijvoorbeeld door uw iPhone op te halen en bij ons in de winkel te repareren. Na de reparatie bezorgen wij uw iPhone met een nieuw scherm weer bij u aan huis. U kunt dus gewoon thuis blijven.

Mocht u onze winkel voor de reparatie van uw iPhone scherm willen bezoeken? Dan is dat natuurlijk mogelijk. U kunt Ozsmart onder andere vinden aan de Waldorpstraat en de Haagse Markt. Ook kunt u ons bereiken op 070 204 20 44 als u vragen heeft over onze werkwijze of Pick Up and Return Service.

Contact opnemen

Uw scherm laten vervangen in Den Haag?

Neem contact met ons op of kom langs één van onze vestigingen voor gratis en vrijblijvend advies.

Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Wij repareren ook op locatie bij u thuis of op werk. Op locatie repareren wij wel alleen kleine problemen zoals, batterij vervangen, scherm vervangen, speaker vervangen, voor of achter camera vervangen. Momenteel repareren wij op locatie in regio Den haag, Rijswijk, Delft, Leiden en omgeving.

Nee, u kunt ook langs komen in de winkel om uw toestel aftegeven voor een diagnose. Onze technici zal dan in de meeste gevallen doorgeven hoelang het duurt voor de reparatie.

Dat kan, indien het nog mogelijk is om een back-up van te maken kunnen wij dit voor u doen.

Absoluut, u kunt zelf kiezen of u voor een premium kwaliteit of een origineel kwaliteit kiest.

Dat hangt af van de probleem van het telefoon of tablet. Wij streven ernaar om de reparatie gelijk te uitvoeren indien het onderdeel op voorraad is.

Ja dat kan, hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Voor het ophaal- brengservice komen er wel kosten boven de reparatie prijs (buiten regio den haag).

Indien het een hardware reparatie is gaan de gegevens nergens heen ( buiten moederboord problemen ). Bij software problemen gaan ze wel weg. Wij raden u aan om altijd een backup te maken.