Tablet reparatie Den Haag

Reparatie van alle merken tablets.

Contact opnemen

Tablet reparatie

Wilt u uw tablet weer als vanouds kunnen gebruiken? Dan is het mogelijk tijd om uw tablet te laten repareren. En laat het ervaren team van Ozsmart daar al jarenlang ervaring mee hebben. Of het nu is om uw scherm te repareren, accu te vervangen of het toestel te legen.

Voor ieder type en merk tablet kunt u bij Ozsmart terecht. Wij hebben ons team van monteurs opgeleid om uw tablet binnen korte tijd te kunnen repareren. Hierbij maken we voor de tabletreparatie altijd van kwalitatieve onderdelen gebruik. We zijn zo zeker van onze kwaliteit, dat we op iedere tabletreparatie drie maanden garantie geven!

Kortom, voldoende reden om voor de tabletreparatie voor Ozsmart te kiezen. Uw tablet vakkundig binnen enkele dagen gerepareerd.

Contact opnemen

Tablet reparatie alle grote merken

Samsung, Apple, Microsoft: welk merk tablet u ook heeft, bij Ozsmart kunt u voor de reparatie van ieder merk en type tablet terecht.

Doordat wij iedere week een groot aantal tablets ter reparatie aangeboden krijgen, hebben we door de jaren heen vrijwel ieder type tablet mogen repareren. Wij hebben dan ook ontdekt dat er geen een tablet is die vroeg of laat aan reparatie ontkomt. Zelfs niet de prijzige iPad Pro serie.

Nu begrijpen we dat u mogelijk niet altijd in staat bent uw tablet ter reparatie bij onze winkel in Den Haag af te geven. Daarom kunt u gebruik maken van onze tabletreparatie op locatie of Pick Up & Return Service. Hierdoor hoeft u niet het huis te verlaten maar kunt u wel rekenen op een gerepareerde tablet!

Contact opnemen

iPad reparatie Den Haag

Wanneer u dagelijks van de iPad gebruik maakt, is het bijzonder onprettig wanneer uw iPad niet meer naar behoren werkt. Het liefst ziet u dat de iPad zo snel mogelijk gerepareerd wordt. En daar kunnen wij van Ozsmart in Den Haag bij helpen. Ons team zorgt ervoor dat de iPad reparatie korte tijd in beslag neemt. Zo kunt u weer binnen enkele dagen van uw iPad genieten!

Samsung Tablet reparatie

Lijkt het alsof uw Galaxy Tab niet meer functioneert zoals u het van uw tablet gewend was? Dan is het tijd voor de reparatie van uw Samsung tablet in Den Haag. In onze winkel aan de Waldorpstraat 269 in Den Haag kunt u uw Samsung tablet ter reparatie aanbieden. Wij zorgen ervoor dat u vervolgens binnen enkele dagen uw gerepareerde Samsung tablet weer in ontvangst kunt nemen.

Tablet scherm vervangen

Kunt u door de vele barsten in uw scherm uw favoriete programma niet meer zien? Wordt het spelen van een spelletje nu wel heel onprettig? Dan kunt u bij Ozsmart het scherm van uw tablet laten vervangen. Wij plaatsen vervangen uw defecte scherm met een kwalitatief alternatief zodat uw tablet weer naar behoren werkt.

Mobiele telefoon laten repareren in Den haag?

Neem contact met ons op of kom langs één van onze vestigingen voor gratis en vrijblijvend advies.

Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Wij repareren ook op locatie bij u thuis of op werk. Op locatie repareren wij wel alleen kleine problemen zoals, batterij vervangen, scherm vervangen, speaker vervangen, voor of achter camera vervangen. Momenteel repareren wij op locatie in regio Den haag, Rijswijk, Delft, Leiden en omgeving.

Nee, u kunt ook langs komen in de winkel om uw toestel aftegeven voor een diagnose. Onze technici zal dan in de meeste gevallen doorgeven hoelang het duurt voor de reparatie.

Dat kan, indien het nog mogelijk is om een back-up van te maken kunnen wij dit voor u doen.

Absoluut, u kunt zelf kiezen of u voor een premium kwaliteit of een origineel kwaliteit kiest.

Dat hangt af van de probleem van het telefoon of tablet. Wij streven ernaar om de reparatie gelijk te uitvoeren indien het onderdeel op voorraad is.

Ja dat kan, hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Voor het ophaal- brengservice komen er wel kosten boven de reparatie prijs (buiten regio den haag).

Indien het een hardware reparatie is gaan de gegevens nergens heen ( buiten moederboord problemen ). Bij software problemen gaan ze wel weg. Wij raden u aan om altijd een backup te maken.