Telefoonreparatie Den haag

Reparatie van alle grote merken smartphones

Contact opnemen

Telefoon reparatie

Wilt u uw telefoon bij een echte vakman laten repareren? Bij Ozsmart is uw telefoon in ervaren handen. Wij werken namelijk uitsluitend met ervaren vakmensen en maken daarnaast altijd gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit.

Doordat we ruime ervaring hebben met het repareren van telefoons kunt u bij ons voor ieder defect terecht. Of dat nu een barst in het scherm of een telefoon die niet meer aangaat is. Onze professionals staan altijd voor u klaar. Ook als u niet in de mogelijkheid bent om bij ons in de winkel langs te komen middels onze reparatie aan huis of Pick Up & Return Service.

Tijdens de reparatie van uw telefoon houden wij u op de hoogte zodat u precies weet wat de status van de reparatie is. Dat we zeker zijn van onze kwaliteit, is wel te zien aan de 3 maanden garantietermijn die wij op onze reparaties geven.

Contact opnemen

Telefoon reparatie alle grote merken

Of u nu een telefoon wilt laten repareren van Samsung, Huawei, Apple of LG: u kunt bij Ozsmart voor de reparatie van alle grote telefoonmerken terecht. Wij hebben onze professionals opgeleid met ieder gangbaar telefoonmerk om te kunnen gaan. Doordat we dagelijks een groot aantal telefoons repareren, zijn we daarnaast ook op de hoogte van de mogelijke oorzaken en oplossingen voor het defect.

Dat wil ook zeggen dat u niet lang hoeft te wachten voordat u uw telefoon weer kunt gebruiken. Een reparatie bij Ozsmart neemt nooit veel tijd in beslag. U kunt met of zonder afspraak bij ons in de winkel in Den Haag langskomen en wij gaan binnen korte tijd met de reparatie van uw toestel aan de slag.

Contact opnemen

iphone reparatie in Den haag

iPhone reparatie Den Haag

Werkt uw iPhone telefoon niet meer naar behoren? Is een reparatie de enige oplossing om uw toestel weer naar behoren te laten functioneren? Dan kunt u bij onze winkel in Den Haag voor de reparatie van uw iPhone terecht. Wij kunnen u voor ieder Apple toestel van dienst zijn. Of dat nu de iPhone 6 of de iPhone 11 Pro is.

samsung reparatie in den haag

Samsung reparatie Den Haag 

Van de nieuwe Samsung Galaxy tot oudere toestellen: wij zijn met iedere Samsung telefoon bekend. Hierdoor kunt u ook voor iedere Samsung Reparatie in Den Haag bij Ozsmart terecht. In onze winkel aan de Waldorpstraat 269 zijn wij u graag van dienst. Liever de Samsung reparatie op locatie laten plaatsvinden? Dan is ook dat mogelijk met onze reparatie op locatie!

ipad reparatie in den haag

iPad laten repareren

Gaat uw iPad niet meer aan? Of lijkt de accu zijn beste tijd te hebben gehad? Woonachtig in de omgeving van Den Haag? Dan kunt u uw iPad laten repareren bij onze winkel in Den Haag of bij u thuis! Wij kunnen vrijwel ieder denkbaar defect aan uw iPad repareren zodat u weer met plezier van de iPad gebruik kunt maken.

Mobiele telefoon laten repareren in Den haag?

Neem contact met ons op of kom langs één van onze vestigingen voor gratis en vrijblijvend advies.

Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Wij repareren ook op locatie bij u thuis of op werk. Op locatie repareren wij wel alleen kleine problemen zoals, batterij vervangen, scherm vervangen, speaker vervangen, voor of achter camera vervangen. Momenteel repareren wij op locatie in regio Den haag, Rijswijk, Delft, Leiden en omgeving.

Nee, u kunt ook langs komen in de winkel om uw toestel aftegeven voor een diagnose. Onze technici zal dan in de meeste gevallen doorgeven hoelang het duurt voor de reparatie.

Dat kan, indien het nog mogelijk is om een back-up van te maken kunnen wij dit voor u doen.

Absoluut, u kunt zelf kiezen of u voor een premium kwaliteit of een origineel kwaliteit kiest.

Dat hangt af van de probleem van het telefoon of tablet. Wij streven ernaar om de reparatie gelijk te uitvoeren indien het onderdeel op voorraad is.

Ja dat kan, hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Voor het ophaal- brengservice komen er wel kosten boven de reparatie prijs (buiten regio den haag).

Indien het een hardware reparatie is gaan de gegevens nergens heen ( buiten moederboord problemen ). Bij software problemen gaan ze wel weg. Wij raden u aan om altijd een backup te maken.